dilluns, 8 de febrer del 2016

Festa Major d'Hivern 2016. Fent caliu a l’hivern...

Benvolguts roquetencs i roquetenques, dos dies després d'enterrat el Carnaval ... ja som a la Festa Major de Santa Eulàlia de les Roquetes 2016.

Ens sentim orgullosos de conservar i defensar la nostra festa, malgrat que moltes vegades hem de competir amb el carnaval.  Doncs ara toca una altra vegada gaudir, passar-nos-ho bé i viure intensament la festa del nostre poble.

La nostra Festa Major ens emociona, ens fa treballar i ens fa viure amb il·lusió aquest projecte que està al servei de la població. Com a novetat, l’Agrupa presentarà aquesta festa els nous vestits dels Gegants de les Roquetes, recuperats aquests any passat, amb roba nova i amb nou maquillatge. La resta de les colles seguim amb el compromís de mantenir la Festa Major viva i de fer omplir els carrers de roquetenques, roquetencs, visitants, curiosos i familiars per a què puguin gaudir de les cercaviles; nosaltres no som res sense vosaltres...

Aprofitem per convidar-vos a vibrar amb aquesta festa, de participar en tots els actes i fer poble en honor de Santa Eulàlia.

Volem agrair sincerament a totes les persones la seva feina en l’organització de la Festa Major.

Roquetenques i roquetencs, visitants i amics, siguem feliços i tinguem tots plegats molt bona Festa Major d’Hivern Santa Eulàlia 2016.


                                         Consulteu el programa d'actes: Festa Major 2016

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada