dijous, 22 de juny del 2017

Festa Major 2017 Sant Joan

El solstici d’estiu ens porta el dia més llarg de l’any i alhora la nit més curta; i com no, la nostra festa major, una data assenyalada que tota la gent de les Roquetes i dels seus voltants té ben marcada al calendari.
És temps de gresca, de passar-s’ho bé, d’estar amb els demés, de viure el foc, entre d'altres. Moltes coses que ocasionen un sentiment indescriptible.
Per a tots els qui participem en les cercaviles, aquesta celebració té un significat que va molt més enllà de la raó. És moment de mostrar a tot el poble el resultat d’innombrables assajos i reunions i sobretot de gaudir d’allò que dura tan poc i que tant costa d’aconseguir.

Des d’aquí animem a tothom a que participi i gaudeixi dels actes que s’han preparat per a
aquesta festa major de Sant Joan, que cada any creix, i millora gràcies a la feina diària de les entitats, els col·lectius i els voluntaris a títol individual que la fan possible. La col·laboració i el treball conjunt aporten noves idees any rere any, i és el que fa que la nostra festa sigui única i s’adapti als dies d’avui.

Per concloure, des de l’Agrupació de Balls Populars fem un crit a tota la ciutadania local perquè s’animi engalanant tots els carrers i places amb la seva presència, fent així una festa ben lluïda. Encomaneu-vos, doncs, d’aquest esperit de festa !
Visca la festa major de Sant Joan !

Visca les Roquetes del Garraf !
Junta de l’Agrupació de Balls Populars de Les Roquetes del Garraf

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada