dilluns, 27 de maig del 2013

Gran èxit de la VI Gimkana Popular!

Dissabte 24 de maig per la tarda, es va tornar a omplir la plaça Llobregat de nens i nenes participant a la tradicional Gimcana Popular que organitza per sisè any consecutiu L’Agrupació de Festes Populars de Les Roquetes.

Aquest any, amb una doble vessant: La de celebració dels 40 anys de Festa major, i la solidària amb les persones del nostre municipi que necessiten ajut social aquest any.

Pel primer objectiu, es va fer una exposició de murals fets a les escoles i llar d’infants municipal, amb motiu de la Festa Major. Cada escola va fer servir unes fustes i unes pintures que l’Agrupació de Balls Populars de Les Roquetes va posar al seu abast. La creativitat i originalitat de les pintures realitzades es pot veure a les fotografies que adjuntem.

També es va llegir un conte, “El Major Secret de la Festa” creat expressament per commemorar aquest 40è aniversari.
Pel segon objectiu, es demanava que qui pogués, portés a la plaça un quilo de menjar per lliurar al Banc d’Aliments del municipi. El lema que es va fer servir era “Canviem una tarda de jocs per un dia de menjar” I això, tant per la canalla, com pels voluntaris/monitors de jocs, com per les persones que passejaven pels voltants.
D’aquesta manera es van concentrar a la Plaça Llobregat 290 nens i nenes, 60 voluntaris de l’Agrupació de Balls Populars de Les Roquetes, altres entitats culturals i persones de les diferents escoles. En total es van recollir 400 quilos de menjar que va ser lliurats al Banc d’Aliments en aquell mateix moment.  

Van ser més de dues hores de jocs infantils, i per acabar una vegada conegut l’equip guanyador de la gimcana, la tradicional batalla de globus d’aigua que va servir per calmar els ànims de tots els participants.



 
 

Des de l’Agrupació de Balls Populars de Les Roquetes, volem agrair la col·laboració de totes les entitats, establiments, empreses i persones que han estat treballant durant molts mesos per preparar-ho tot i perquè sortís tan lluïda la festa de jocs i solidaritat.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada