dijous, 29 de maig del 2014

VII Gimcana Popular. "Les Roquetes és OLIMPICA"


Dissabte 31 de maig a partir de les 16:00 les Roquetes serà vila olímpica. Amb la participació dels nens i nenes de les escoles del poble, es farà la cerimònia d’inauguració, amb la tradicional encesa del pebeter olímpic a la plaça Llobregat i un espectacle musical, que donarà inici als jocs.
Aquests jocs consistiran en 12 proves olímpiques que hauran de superar els nens i nenes dels dos equips participants, el vermell i el verd, colors oficials de l’Agrupació de Balls Populars de les Roquetes, organitzadora de la Gimcana.
La Gimcana Popular d’enguany serà la setena edició. Al igual que l’any anterior, te un objectiu solidari d’aportacions d’aliments al Banc d’Aliments del municipi. Canviem una tarda de jocs per un quilo de menjar, tant dels nens participants com dels voluntaris/monitors i dels espectadors de dissabte.
Col·laboren en aquesta activitat, l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes, l’Associació de comerciants de les Roquetes UCER i les Ampes de les tres escoles municipals i Milenium Espectacles, encarregats de la cerimònia d’inauguració.
Des de l’Agrupació de Balls Populars de Les Roquetes, volem agrair la col·laboració de totes les entitats, establiments, empreses i persones que han estat treballant durant molts mesos per preparar-ho tot i perquè sortí lluïda la festa de jocs i solidaritat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada