dimarts, 3 de juny del 2014

VII Gimcana Popular “Les Roquetes és OLIMPICA”



Dissabte 31 de maig per la tarda i malgrat la pluja, les Roquetes va ser vila olímpica. La Plaça Ramon Mir va ser el lloc de trobada per començar la marató i portar la flama olímpica fins la Plaça Llobregat. Aquí es va produir la inauguració dels VII Jocs de la Gimcana que organitza L’Agrupació de Festes Populars de Les Roquetes.



Enguany, més de 250 nens i nenes d’entre 5 i 12 anys, estaven inscrits en aquesta activitat des de les AMPES de les Escoles de les Roquetes, col·laboradores un any més.
Des de fa un parell d’anys, la frase que identifica la Gimcana es “Canviem una tarda de jocs per un quilo de menjar” I això, tant per la canalla, com pels voluntaris/monitors de jocs, com per les persones que passejaven pels voltants. Es van recollir més de 300 kg de menjar que van ser lliurats dissabte mateix al Banc d’Aliments del municipi. 


Pel que fa a la gimcana en sí, després de la cerimònia d’inauguració dels jocs a càrrec de Millenium Espectáculos, van ser més de dues hores de jocs infantils, i per acabar una vegada conegut l’equip guanyador de la gimcana, la tradicional batalla de globus d’aigua que va servir per calmar els ànims de tots els participants.




Des de l’Agrupació de Balls Populars de Les Roquetes, volem agrair la col·laboració de totes les entitats, establiments, empreses i persones que han estat treballant durant molts mesos per preparar-ho tot i perquè sortís tan lluïda la festa de jocs i solidaritat.

L’any vinent us esperem de nou!


Agrupació de Balls Populars de les Roquetes

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada